Selfsat Snipe Pro

Deze Selfsat Snipe Pro is een innovatieve vlakke satellietschotel van zeer hoge kwaliteit

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 1.349,-

Snelle levering!
Vandaag besteld, morgen in huis

Niet tevreden? Zonder opgave van reden uw geld retour

Uw oude apparaat is geld waard!
Lever het bij ons in en ontvang een leuke korting

Details
Details

De Selfsat Snipe Pro is een nieuwe, professionele uitvoering van de succesvolle Selfsat Snipe. De Pro serie heeft een nog sterker mechanisme dat automatisch invouwt als de motor van de camper of auto gestart wordt. Bovendien beschikt de Pro serie over een grotere hoek, auto update, GPS met een backupbatterij en ondersteuning voor zowel DVB-S en DVB-S2.


De satellietantenne is zeer compact: 511 mm breed en 491 mm hoog en valt dankzij het compacte en stijvolle ontwerp niet op op uw caravan, auto of camper.

De ontvangstkwaliteit van de Selfsat Snipe Pro is erg goed. Het gepatenteerde systeem van Selfsat met Wave Guide Horn Array Functie absorbeert het satellietsignaal direct zonder deze te reflecteren.

De Selfsat Snipe Pro is voorgeprogrammeerd voor het gebruik van 9 satellieten (waaronder Astra1, Astra2, Astra3, Hotbird, etc.). Dankzij dit automatische systeem en de autoskew functie richt de antenne zichzelf accuraat uit.

Auto Skew
De Skew op een schotelantenne is vereist om de schotel zowel horizontaal als verticaal exact uit te lijnen met de satelliet. Elke satelliet is op een verschillende hoogte gepositioneerd. Dankzij de Auto Skew functie kan het ontvangst geoptimaliseerd worden. De schotel skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde. Bij een schotel met auto skew functie zal de schotel automatisch de Skew instellingen bepalen. Deze innovatie optie is standaard op alle Snipe modellen van Selfsat.

Auto update
Als er veranderingen zijn in satellietdata zal de Snipe Pro automatisch zoeken naar de nieuwste informatie en deze opslaan.

Grote hoek
Met een bredere hoogtehoek van 5 tot 90 graden heeft de Snipe Pro een dekking tot zelfs het meest noordelijke punt van Scandinavië. Drie assen zorgen ervoor dat er optimaal gericht wordt op de gekozen satelliet.

Satellieten installeren
De Selfsat Snipe Pro beschikt over negen geprogrammeerde EU satellieten en u kunt zelf nog drie satellieten installeren met de meegeleverde controller.

GPS met backupbatterij
Geïntegreerde batterij in de SIRF4 chipset zorgt voor het sneller GPS zoeken.

Stroombesparingsmodus
Stroombesparende antenne met een standby van maar 100mA.

DVB-S2
De Selfsat Snipe ondersteunt zowel DVB-S en DVB-S2, hierdoor is de hardware klaar voor de toekomst. De zoekfunctie beschikt over zowel DVB-S en DVB-S2.

Automatisch invouwen
De Selfsat Snipe Pro vouwt zich automatisch in als de auto of camper start of sneller beweegt dan 20 kilometer per uur.

Specificaties
Specificaties
Merk Nee
Gratis verzending Nee
EAN Onbekend
Input voltage 12 Volt
Sensoren Ja, 3D-kompas, GPS, Hellingsensor
Satelliet zoektijd 120 seconde (maximaal)
Diameter Gelijk aan 64cm schotel
Materiaal Kunststof
Gecertificeerd Selfsat Snipe Pro
Maat LNB houder Vlakantenne
SKEW Ja
Software update via USB
Ultra HD Ja
Full HD Ja
Kleur Wit
Afwerking Onbekend
Geschikt voor CanalDigitaal , Joyne , TV Vlaanderen
Hoogte Onbekend
Breedte Onbekend
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Extra

Product downloads
Waar mogelijk helpen we u op weg met aanvullende informatie en downloads voor dit product.

beschikbare downloads


Bij ons staat U als klant altijd centraal!

Of u nu al jaren klant bij ons bent, of voor het eerst een bestelling plaatst, we helpen U bij het kiezen van het juiste product tot de installatie ervan. Komt u er zelf niet uit? Heeft u vragen, of heeft u alleen advies nodig, neem dan gerust contact met ons op om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw product.

We ervaren jammer genoeg nog steeds dat veel klanten denken dat ze een 'Domme' vraag stellen ... wat bij ons in ieder geval nooit het geval kan zijn. Wij koesteren ons motto, gebaseerd op eeuwenoude wijsheid