Oyster Vision 65 cm SKEW automatische schotel

Oyster Vision 65 cm SKEW automatische schotel, schotel, volautomaat, schotelantenne, antenne, satelliet

Op voorraad
€ 2.143,00

Oyster-Vision-schotelexpert

Satellietontvangst met de Oyster Vision skew biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent.
De Oyster Vision skew is te combineren met een satellietontvanger naar keuze.

De besturingseenheid wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. Deze besturingseenheid wordt aangeloten op een black box, zodat alle electronica in de camper/caravan zit en niet in de buitenunit.

Bij het selecteren van een kanaal vanuit de receiver draait de schotel automatisch naar de gewenste positie. Indien u van een astra 1 kanaal naar astra 3 kanaal schakelt, dan draait de schotel hier automatisch naar toe. Zo ook naar Astra 2 of de Hotbird satelliet.

Tevens is de Oyster Vision Skew voorzien van een automatische SKEW regeling. Dit betekend een ongestoorde ontvangst in het (zuid)westen en (zuid) oosten van Europa. (Portugal-Griekenland)
In deze regio's is het noodzakelijk om de LNB (kop) iets om zijn as te verdraaien. Door de kromming van de aarde is in deze regio's het polarisatievlak van het satellietsignaal verdraait.

Levertijd: In voorraad 3 t/m 4 werkdagen.

Meer informatie
Gratis verzending Nee
Sensoren GPS
Diameter 65 cm
Materiaal Aluminium
Maat LNB houder 40 mm
SKEW Ja
Software update via USB
Kleur Wit
Afwerking Poedercoat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan