Optibox Evo Linux Sat Full HD

Deze Optibox EVO is een Linux gestuurde satellietontvanger waarmee men kan genieten van Full HD beeldkwaliteit. echt Uniek aan deze ontvanger is de Dual-boot mogelijkheid.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 379,-

Snelle levering!
Vandaag besteld, morgen in huis

Niet tevreden? Zonder opgave van reden uw geld retour

Uw oude apparaat is geld waard!
Lever het bij ons in en ontvang een leuke korting

Details
Details

De Optibox EVO beschikt over Dual Flash geheugen waardoor u twee linux gebaseerde besturingssystemen gelijktijdig kunt opslaan. Dit is een prachtige feature voor de hobbyist. De ontvanger biedt ondersteuning voor E2. Het schakelen tussen de besturingssystemen is eenvoudig.

De ontvanger is compact en fraai vormgegeven. Achter het display is een kaartlezer, USB poort en een LED display subtiel verstopt. Ook treft u hier diverse bedieningsknoppen aan. Op de achterzijde van de ontvanger treft u nog 3 USB poorten aan. De USB poorten kunnen onder meer gebruikt worden voor het aansluiten van een extern opslagmedium. De Optibox EVO beschikt over alle benodigde aansluitingen zoals HDMI, SCART, Video, Audio L/R. Ook is er een ethernet poort aanwezig waardoor de ontvanger aangesloten kan worden op uw thuisnetwerk. U kunt de ontvanger ook verbinden met een draadloos netwerk door gebruik te maken van een zogeheten WIFI / 3G dongle.

Wanneer de ontvanger is aangesloten op het internet kunt u genieten van een grote hoeveelheid media functies. Zo behoort het afspelen van Youtube videos, Webbrowsen (Opera webbrowser) en het luisteren naar internet radio tot de mogelijkheden. De Optibox EVO biedt ondersteuning voor het streamen van TV en radio via het internet.

De gebruikelijke functies zoals elektronische programma gids en teletekst zijn uiteraard aanwezig. Wanneer een extern opslag medium is aangesloten kunt u opnames maken. De opnames kunt u op elk gewenst moment terugkijken. Ook het live pauzeren van een programma (timeshift) is mogelijk zodra een extern opslagmedium is aangesloten.

Specificaties
Specificaties
Merk Nee
Gratis verzending Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Extra

Product downloads
Waar mogelijk helpen we u op weg met aanvullende informatie en downloads voor dit product.

beschikbare downloads


Bij ons staat U als klant altijd centraal!

Of u nu al jaren klant bij ons bent, of voor het eerst een bestelling plaatst, we helpen U bij het kiezen van het juiste product tot de installatie ervan. Komt u er zelf niet uit? Heeft u vragen, of heeft u alleen advies nodig, neem dan gerust contact met ons op om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw product.

We ervaren jammer genoeg nog steeds dat veel klanten denken dat ze een 'Domme' vraag stellen ... wat bij ons in ieder geval nooit het geval kan zijn. Wij koesteren ons motto, gebaseerd op eeuwenoude wijsheid