inverto Multiconnect Quad LNB

Quad LNB met twee onafhankelijke outputs voor bijvoorbeeld de aansluiting op 4 losse satellietontvangers.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 27,-

Snelle levering!
Vandaag besteld, morgen in huis

Niet tevreden? Zonder opgave van reden uw geld retour

Uw oude apparaat is geld waard!
Lever het bij ons in en ontvang een leuke korting

Details
Details

Code: 045825
Merk: Inverto
Type: Quad LNB
EAN-code: 5453001045825

Quad LNB met twee onafhankelijke outputs voor bijvoorbeeld de aansluiting op 4 losse satellietontvangers of een TWIN PVR ontvanger en extra losse ontvangers. Ook door zijn zeer smalle rocketfeed toe te passen in multifeedsystemen zoals bijvoorbeeld in een optionele Visiosat Bi-satellite of Visiosat Big Bisat schotelantenne. Ook in diverse andere multifeedsystemen (zoals Triax, Wavefrontier etc.) zeer functioneel. Nieuwe zeer smalle feed technologie Lage Phase Noise, ook DVB-S2 (HDTV) compatible Laag Ruisgetal Laag stroomverbruik Zeer goede kruispolarisatie prestaties Hoge mate van frequentie stabiliteit 3 jaar garantie Tevens bestaat er een (optionele) mogelijkheid om de LNB in een Inverto multiconnect houder te plaatsen voor multifeed ontvangst. In dat geval ontstaat er een unieke situatie : de LNB's zijn dan, onafhankelijk van elkaar, in maar liefst 4 standen in te stellen : - horizontaal (links/rechts) schuifbaar over de beugel - inkijkhoek t.o.v. schotel horizontaal (links/rechts) instelbaar - inkijkhoek t.o.v. schotel verticaal (hoog/laag) instelbaar - draai (kanteling) voor juiste kruispolarisatie instelbaar Optimale uitrichting per satelliet is nu dus echt mogelijk met het Inverto Multiconnect systeem voor Multisatellietontvangst.

Wat is een LNB?

LNB is een afkorting voor Low Noise Block. Een LNB wordt ook wel ontvangstkop genoemd. De satellietschotel bundelt de radio signalen die uitgezonden worden door de satelliet. Het gebundelde signaal wordt geconcentreerd weerkaatst op de ontvangstkop. Uw schotel installatie dient hiervoor goed afgesteld te zijn. Het is aan te raden om dit door een professionele installateur te laten doen. Wanneer uw schotel installatie juist is afgesteld ontvangt de LNB het satelliet signaal van de satelliet waarop deze is afgesteld. De LNB convergeert het signaal waardoor uw digitale ontvanger beeld geeft.

Er zijn verschillende soorten ontvangstkoppen. Bij uw keuze voor een LNB is het belangrijk om te overwegen hoeveel en welke satellieten u wilt ontvangen. Ook is het belangrijk om vast te stellen op hoeveel ontvangers u de LNB wilt aansluiten.

Specificaties
Specificaties
Merk N/B
Gratis verzending N/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Extra

Product downloads
Waar mogelijk helpen we u op weg met aanvullende informatie en downloads voor dit product.

beschikbare downloads


Bij ons staat U als klant altijd centraal!

Of u nu al jaren klant bij ons bent, of voor het eerst een bestelling plaatst, we helpen U bij het kiezen van het juiste product tot de installatie ervan. Komt u er zelf niet uit? Heeft u vragen, of heeft u alleen advies nodig, neem dan gerust contact met ons op om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw product.

We ervaren jammer genoeg nog steeds dat veel klanten denken dat ze een 'Domme' vraag stellen ... wat bij ons in ieder geval nooit het geval kan zijn. Wij koesteren ons motto, gebaseerd op eeuwenoude wijsheid