Hirschmann LTE geschikte coax kabel 10 meter

LTE geschikte coaxkabels voor gebruik bij Ziggo en andere kabelmaatschappijen.

Stel een vraag over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 25,-
Hirschmann

Snelle levering!
Vandaag besteld, morgen in huis

Niet tevreden? Zonder opgave van reden uw geld retour

Uw oude apparaat is geld waard!
Lever het bij ons in en ontvang een leuke korting

Details
Details

LTE geschikte coaxkabels voor gebruik bij Ziggo en andere kabelmaatschappijen.

FEKAB 5 coax is een 10 meter lange coax aansluitkabel van hoge kwaliteit bestaande uit een A++ afgeschermde kabel (KOKA 9TS) en KOSWI 5 (IEC male connector) en KOKWI 5 (IEC female connector).

De FEKAB 5 heeft de hoogste afscherming tegen ongewenste instraling zoals LTE/ 4G.
De kabel is erg soepel, heeft een gladde mantel en een kleine buigradius zodat de kabel gemakkelijk geïnstalleerd kan worden.
De IEC connectoren met vernieuwd design zijn extra klein zodat ze achter de platste (Smart) TVs geplaatst kunnen worden.

Signaal-Kwaliteit-Schotel

Wat is het verschil tussen coaxkabels?

Het grote verschil zit hem in de dikte van de kern ( het koper in het midden van de kabel ) en de mantel ( de haartjes die de kern afschermen) De kern zelf moet van een stevige dikte zijn om het signaal van televisie, telefoon en internet goed te kunnen vervoeren. De mantel is hierbij van een nog groter belang. Tegenwoordig leven we met allerlei signalen in de lucht, hierbij te denken aan 3G, 4G en radio frequenties. Al deze signalen kunnen instralen op coaxkabels en storingen geven in het signaal. Gevolg hiervan? Blokken in beeld of zelfs helemaal geen beeld! Bij het gebruiken van een goede coaxkabel word dit signaal tegengehouden door de haartjes en kan de kern dus ongestoord werken!

Wat is er nog meer van belang voor een goed signaal?

Connectoren spelen een grote factor in het goed doorgeven van signaal. Vroeger gebruikte iedereen plastic connectoren of ijzeren connectoren met een plastic kapje. Bijna iedereen heeft deze nog wel in zijn woning liggen. Deze beschermen de kabel echter niet tegen het instralen en dit zorgt dus ook enorm veel voor problemen. Verder kunnen versterkers, splitters en verdelers nog al voor problemen zorgen. Let er op dat een splitter een demping van wel 4db in het signaal kan geven.

Hoe herken ik een goede coaxkabel?

Goede coaxkabels zijn aan meerdere factoren te herkennen. De meest makkelijke manier hiervan is het Kema kabel keurmerk. Dit staat op de verpakking en/of op de kabel gedrukt en hierdoor weet je zeker dat je een goede kabel hebt die gekeurd is. Echter staat dit niet op alle kabels die goedgekeurd worden. Een van de manieren om te herkennen of een kabel goed is, is door de kabel licht te buigen, blijft de kabel deels gebogen, dan beschik je waarschijnlijk over een goede kabel. Valt de kabel terug in zijn vorige positie of slingert deze alle richtingen in dan weet je zeker dat hij niet goed is! Vervang deze dan ook zo snel mogelijk!

Specificaties
Specificaties
Merk Hirschmann
Gratis verzending Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Extra

Product downloads
Waar mogelijk helpen we u op weg met aanvullende informatie en downloads voor dit product.

beschikbare downloads


Vragen over dit product

Vragen over dit product

Geen vragen bekend. Stel de eerste vraag aan ons ...

Bij ons staat U als klant altijd centraal!

Of u nu al jaren klant bij ons bent, of voor het eerst een bestelling plaatst, we helpen U bij het kiezen van het juiste product tot de installatie ervan. Komt u er zelf niet uit? Heeft u vragen, of heeft u alleen advies nodig, neem dan gerust contact met ons op om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw product.

We ervaren jammer genoeg nog steeds dat veel klanten denken dat ze een 'Domme' vraag stellen ... wat bij ons in ieder geval nooit het geval kan zijn. Wij koesteren ons motto, gebaseerd op eeuwenoude wijsheid