Fuba DAA-850 aluminium antraciet 85cm

RHD-topproductDe Fuba 85cm is een Duitse schotel en wat ons betreft één van de sterkste en degelijkste schotels die te verkrijgen is. Alle Fuba-schoteantennes ondergaan omvangrijke windbelasting- en zoutkamertesten.

Alle onderdelen zijn uit extreem corrosiebestendige en belastbare materialen vervaardigd.

Op voorraad
€ 139,00

Alle Fuba-schoteantennes ondergaan omvangrijke windbelastingstesten en zoutkamertesten. Alle onderdelen zijn uit extreem korrosiebestendige en belastbare materialen vervaardigd.

Dit garandeerd een hoge kwaliteitsstandaard en een storingsvrije satellietontvangst voor vele jaren. De nieuwste uitvoering van deze perfecte schotel word uitgevoerd met een LNB-houder van gegoten aluminium. Deze is nagenoeg onverwoestbaar en zeer montagevriendelijk. De LNB word voor de montage in de LNB-houder geplaatst en daarna eenvoudig op de feedarm geschoven en vastgeschroefd.

Als eerste word het achterdeel door de bevestigingszadels aan de mast gemonteerd. Daarna kan de installatie van LNB en kabel volgen. Als laatste word de reflektor in de daarvoor gemaakte ophanguitsparing gehangen en met de meegeleverde M4-RVS schroeven aan het achterdeel vastgeschroefd.

Meer informatie
Gratis verzending Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan