Fuba DAA-780 Alu schotel (78CM)

RHD-topproductDe Fuba 78cm is een Duitse schotel en wat ons betreft één van de sterkste en degelijkste schotels die te verkrijgen is. Alle Fuba schotelantennes ondergaan omvangrijke windbelasting- en zoutkamertesten.

Alle onderdelen zijn uit extreem corrosiebestendige en belastbare materialen vervaardigd.

Op voorraad
€ 125,00

Deze Aluminium-schotelantennes worden geleverd in een dubbel-verpakking en hebben een diameter van 78 cm. Masthouder en achterdeel zijn al voorgemonteerd. Dit garandeerd een extreem eenvoudige en snelle Installatie.

Als eerste word het achterdeel door de bevestigingszadels aan de mast gemonteerd. Daarna kan de installatie van LNB en Kabel volgen. Als laatste word de Reflektor in de daarvoor gemaakte ophanguitsparing gehangen en met de meegeleverde M4-RVS schroeven aan het achterdeel vastge-schroefd.

Alle Fuba-schoteantennes ondergaan omvangrijke windbe-lastingstesten en zoutkamertesten. Alle onderdelen zijn uit extreem korrosiebestendige en belastbare materialen vervaardigd.

Dit garandeerd een hoge kwaliteitsstandaard en een storingsvrije satellietontvangst voor vele jaren. De nieuwste uitvoering van deze perfecte schotel word uitgevoerd met een LNB-Houder van gegoten aluminium. Deze is nagenoeg onverwoestbaar en zeer montagevriendelijk. De LNB word voor de Montage in de LNB-houder geplaatst en daarna eenvoudig op de Feedarm geschoven en vastgeschroefd.

Meer informatie
Gratis verzending Nee
Diameter 78 cm
Materiaal Aluminium
Kleur Antraciet, Bruin, Lichtgrijs
Kleurcode 7012
Frequentiebereik 10,75 GHz - 12,75 GHz
Afwerking Polyester (poedercoated)
Maat LNB houder 40/25
Hoogte 84
Breedte 74
Mastmaat 26-75
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan