Bente Alden 68cm zelfzoekende schotel incl. SSC

De beste 65cm schotel, helemaal getest tot in Albufeira een Stad in Portugal op Astra 23.5 met goede resultaten!

Op voorraad
Speciale prijs € 1.699,00 Normale prijs € 1.749,00

Omschrijving

Deze 65 cm volautomaat van Bente is van een echte topkwaliteit. De schotel heeft een hele hoge signaal opbrengst (vergelijkbaar met een 80 cm schotel) in heel Europa voor Canal Digitaal. Het speciale van dit systeem is dat de schotel is ontwikkeld door Bente maar dat de schotel wordt aangestuurd door een Alden besturingssysteem. De schotel heeft een compact ontwerp en een mooie platte bouwhoogte (slechts 20 cm hoog). De 65 cm schotel die gebruikt wordt heeft een goed ontwerp wat resulteert in een hoog rendement. Daarnaast heeft de schotel een laag gewicht met 9,5kg.

Om het signaal te optimaliseren in Zuid-Europa is het wel nodig om de LNB lichtelijk bij te draaien. Dit is nodig vanwege de kromming van de aarde.
Een Skew doet dit automatisch op basis van een GPS signaal.


Specificaties Bente Alden volautomatische schotel:

  • Hoog rendement 65 cm schotel
  • Voorzien van Alden SSC besturing
  • Eenvoudige bediening
  • Werkt met elke willekeurige satellietontvanger of TV
  • Standaard te bedienen (omhoog, omlaag en satelliet zoeken) vanaf stuurunit
  • Degelijk fabricaat


Skew
Deze schotel heeft een handmatige skew: om het signaal te optimaliseren is het nodig om de lnb (kop van de schotel) te draaien in Zuid Europa, Noorwegen en Zweden. Meestal kan dit vanuit een dakluik of door met een trap op de camper of caravan te klimmen. Dit vanwege de kromming van de aarde. Indien u dit niet wilt zijn er schotels die dit automatisch doen, zoals de Bente Alden 65 cm met skew.


SSC besturing met bediening
Er wordt standaard een gebruiksvriendelijke Alden SSC besturing meegeleverd.

  • Astra 1 19,2° (Duitse zenders)
  • Astra 2 28,2° (Engelse zenders)
  • Astra  3 23,5° (Canal Digitaal zenders)

Deze Alden Satlight schotel heeft een automatische smart diseqc besturing, dit houdt in dat de schotel automatisch van satelliet wisselt zodra u voor een zender kiest die op een andere satelliet zit (bijvoorbeeld als u overschakelt van Nederlandse tv (Astra 3) naar Duitse tv (Astra 1). Ideaal, u hoeft dan niet op te staan om de besturing te bedienen. Tegen meerpijs kan er een los bedienpaneel bijgeleverd worden maar dit is niet perse nodig (zie foto 7). 


Canal Digitaal
Deze volautomatische schotel is geschikt voor de ontvangst van Canal Digitaal.

Wegrijbeveiliging
De Bente Alden 65 cm is voorzien van een wegrijbeveiliging. Deze kan worden aangesloten op het contactslot van de camper waardoor de schotel automatisch sluit zodra de camper gestart wordt. Op deze manier kan de schotel tijdens het rijden nooit omhoog blijven staan.Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slechts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Signaal-Kwaliteit-Schotel

Meer informatie
Gratis verzending Ja
EAN 1111200
Input voltage 12 / 230 Volt
Sensoren Ja, Nee, 3D-kompas, GPS, Hellingsensor
Satelliet zoektijd 120 seconden (gemiddeld)
Diameter Gelijk aan 64cm schotel
Materiaal Staal
Gecertificeerd Geschikt voor Joyne en CanalDigitaal
Maat LNB houder 40mm
SKEW Nee
Kleur Wit
Afwerking Bente B&R 65cm
Geschikt voor CanalDigitaal , Joyne , TV Vlaanderen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan