Adapter voor led strips - 24 Watt - 12V / 2A - Zwart

Upgrade nu je verlichting met de Adapter voor led strips - 24 Watt - 12V / 2A - Zwart! Deze krachtige adapter biedt een stabiele en efficiënte stroomtoevoer voor je led strips, waardoor je een heldere en consistente verlichting hebt. De adapter is ook compact en gemakkelijk te installeren, waardoor het ideaal is voor doe-het-zelf projecten en professionele installaties. Bestel nu en geef je verlichting een boost met de Adapter voor led strips - 24 Watt - 12V / 2A - Zwart!

Op voorraad
€ 13,55

Adapter voor led strips - 24 Watt - 12V / 2A - Zwart


De Adapter voor led strips - 24 Watt - 12V / 2A - Zwart is een hoogwaardige adapter die speciaal is ontworpen om led strips van stroom te voorzien. Met een output van 24 Watt en 12V / 2A is deze adapter krachtig genoeg om verschillende led strips aan te sturen en ze helder en consistent te laten branden.

De adapter heeft een slank en compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. Het apparaat is voorzien van een stevige zwarte behuizing, die duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling biedt.

De Adapter voor led strips - 24 Watt - 12V / 2A - Zwart heeft ook een ingebouwde kortsluitingsbeveiliging en overbelastingsbeveiliging, waardoor het veilig is in gebruik en de levensduur van de led strips wordt verlengd. De adapter heeft een lange levensduur en is geschikt voor zowel thuisgebruik als professionele installaties.

In het kort, de Adapter voor led strips - 24 Watt - 12V / 2A - Zwart is een betrouwbare en krachtige adapter die ervoor zorgt dat je led strips helder en consistent branden. Het slanke en stijlvolle ontwerp maakt het een ideale keuze voor doe-het-zelf projecten en professionele installaties.

Productbeschrijving

Led strip adapter 24 Watt - 2A / 12V - Zwart

Een stabiele adapter (ook wel transformator of voeding genoemd) voor led strips van maximaal 24 Watt. De voedingsadapter is uitgevoerd met een degelijke kunststof behuizing.

Kenmerken adapter

  • Stevige kunststof behuizing
  • Uitgerust met DC 5.5 x 2.1 stekker

De lengte van de kabel aan de adapter is circa 1 meter. U kunt dus een afstand van 1 meter overbruggen vanaf het stopcontact naar de led strip toe. De 12 volt aansluiting is uitgerust met de standaard 5.5 x 2.1 stekker waardoor hij direct is aan te sluiten op onze controllers, dimmers en strips.

Dit product bevat de volgende onderdelen

  • Voedingsadapter met 12 volt kabel van 1,2 meter 8,7 x 4,3 x 6,8 cm (LxBxH)

EAN: 6011453044026

Meer informatie
Gratis verzending Ja
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan